Några av mina julklappar.

Jag vet att detta kommer lite sent, men jag tänkte i vilket fall som helst att vi skulle titta på några av de saker som jag fick i julklapp!
 
Jag fick fler saker men presentkort och biokort har vi redan använt upp och andra saker är inte lika fotogeniska nu när de är använda. Men här kommer några av de julklapparna jag fick i alla fall!
 
Först ut har vi Donkey Kong - Country Tropical Freeze till Wii U som jag fick av mina småbröder. Alltså det här spelet är så himla roligt men också så otroligt svårt. Super Mario spelade jag klart på några veckor, men detta kommer ju att ta flera månader att klara! Det är i och för sig bra, då det kommer vara lite längre.
 
Av mamma och pappa fick jag och Dan bland annat de här fina tallrikarna! De har jag visat er tidigare, men de är av märket Rörstrand och heter Carisma. Älskar, älskar, älskar den här serien. Nu har vi sex tallrikar och så då kan vi börja samla på assietterna och de djupa tallrikarna i samma serie.
 
Av Sös fick jag bland annat den här body buttern i doften hallon från The Body Shop!
 
Som jag älskar den! Den luktar himmelskt gott och är favoriten på skönhetshyllan för tillfället.
 
Sist, men absolut inte minst, har vi denna otroligt fina kamera som jag fick av Dan i julklapp! Jag tycker gott att det är dags att presentera den lite mer ordentligt. Den är en Panasonic Lumix GM1 och absolut den bästa kameran jag haft. Inte för att jag har haft så många, men det känns bra att jag trappar mig uppåt sakta men säkert i teknikstegen.
 
Den är så otroligt liten och får plats i min hand. Jag behöver inte ens hålla den med båda händerna!
 
Den har otroligt många inställningar som jag inte lärt mig än.
 
Och dessutom en touch screen! Jag ser verkligen fram emot att lära mig den ordentligt och ta med den på massvis av fester för att fotografera roliga bilder.
 
Och det var några av de sakerna jag fick i julklapp! Tack, tack för så fina saker.

Kommentarer
Postat av: M

Kul att du tycker om tallrikarna. Det får kanske bli ett par i födelsedagspresent också... ;-) Hihi Puss!

2015-01-20 @ 10:12:57

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0