Nyårsklänningar åren 2010-2014.

Jag tänkte att vi skulle kika lite på hur jag (och Dan får också vara med på ett hörn) har varit klädd på nyårsafton sedan 2010! Jag vet att det är någon vecka sent, men tänkte att vi kunde kika på det ändå. Är det bara jag som har hamnat i en klädessvacka? Då känns det extra kul med lite inspiration.
 
År 2010 firade jag och Dan nyårsafton hemma hos Dans storebror och hans familj. Dan var stilig i fluga, väst och allt. Jag hade på mig en svart klänning från Asos.com, vita strumpbyxor och dessutom lite tyll i håret! Detta är tyvärr enda bilden jag har från den kvällen då jag inte riktigt hade börjat ta klädesbilder än.
 
År 2011 hade jag och Dan flyttat till Löddeköpinge och börjat plugga i Malmö. Nyårsafton firade vi hos Rebecka och Johan i Svedala. Den kvällen hade jag en klänning från H&M, vita strumpbyxor, kavaj och en vit rosett i håret!
 
År 2012 hade jag och Dan nyårsfest hemma hos oss! Jag hade tröttnat på svarta klänningar och bar den här guldmönstrade bakelsen från Asos.com. Håret hade jag lockat och satt upp med tusen hårnålar ungefär.
 
År 2013, alltså förra året, firade vi nyår hemma hos Sarah och Niclas i Landskrona. Då bar jag den här silvriga saken. Även den från Asos.com, såklart. Det är väl inget som är så nyårsaktigt som silvriga klänningar.
 
I år, 2014, bar jag den här mörkblå klänningen från Zara! Jag vet att den ser svart ut, men på den första bilden så ser ni att den är lite mörkblå och inte helt genomsvart. Jag älskar dess små, korta armar och accessoaren runt kragen som liknar ett halsband. Den matchade jag med halvlockat hår och svarta strumpbyxor.
 
Och det var mina nyårsklänningar från år 2010-2014. Mina favoriter är absolut klänningarna från 2012 och 2014, om jag får säga det själv.

Kommentarer
Postat av: Jaana

Fina du! Så många grymma klänningar har du!

2015-01-07 @ 22:51:55
URL: http://jawnas.se

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0