Tisdagstips: Tre serier.

God morgon på er! Jag tänkte vi skulle börja den här tisdagen med lite serietips!
 
Girls season 4: Först ut så har vi såklart Girls! Säsong 4 började nämligen igår och det får ni såklart inte missa. Första avsnittet var ganska långsamt precis som Girls är emellanåt. Men är sååå pepp på vad den här såsongen kommer att innehålla!
 
Game of Thrones season 5: Enligt mina källor ska den senaste säsongen av GOT börja den 12 April. Alltså, det är ju så himla långt dit? Vi får se om hela säsong fyra så att vi kommer ihåg allt händelserika och inte blir förvirrade när den nya säsongen börjar. För det blir alltid jag. Det är ju så otroligt många namn att hålla reda på.
 
New Girl season 4: Och så har vi såklart New Girl, där säsong 4 äntligen har börjat igen efter sin julledighet. Är det bara jag som tycker att den här säsongen har varit väldigt bra och rolig hittills? Jag ska inte spoila för mycket, men jag är ändå nöjd med allas relationer för tillfället. Men onsdagar varje vecka finner vi den i alla fall!
 
Och det får vara tisdagstipsen vad gäller serier! Nu kan ni stanna inne i detta otroligt regniga väder och kolla på massa roliga saker.

Kommentarer
Postat av: Emma

Älskar alla dessa serier! Bra smak du har ;)

Svar: Haha tack! Du också! :) ska förresten se om jag kan lägga upp ett vegetariskt recept senare under dagen :)
Sofie

2015-01-13 @ 10:15:00
URL: http://piteemma.for.me

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0