Vecka 2.

God middag bloggen och trevlig måndag! Denna veckan är relativt lugn förutom lite uppsatsstress. Nu är vardagen nästan helt tillbaka, även om jag hade velat fira jul och nyår något ytterligare. Men vi skall kika lite på hur min vecka kommer att se ut!
 
Måndag: Idag skulle vi egentligen ha lite familjemiddag och min morbror samt hans familj skulle komma på besök, men idag låg min mamma i feber så det blev inställt. Dock blir det nog en liten familjemiddag ändå eftersom min lillebror åker hem på onsdag :( Måste passa på att umgås så mycket som möjligt nu. Annars sitter jag i skolan i skrivande stund och vi arbetar med vår uppsats.
 
Tisdag: Imorgon är det en röd dag! Antingen skall jag ta julledighetens absolut sista dag eller så ska jag och Louise sitta med uppsatsen, det beror lite på hur långt vi kommer idag. Jag håller tummarna för julledighet.
 
Onsdag: På onsdag åker lillebror hem till Piteå :( :( , Dan börjar på sitt nya jobb :D , och jag och Louise kommer sitta med uppsatsen heeeela dagen :/ Hoppas alla smileysar förmedlar mina känslor ordentligt.
 
Torsdag: Plugga, plugga, plugga.
 
Fredag: Plugga, ha handledning och hoppas på tummen upp från handledaren samt på kvällen ska jag och Dan hem till Sarah och Niclas för lite fredagsmiddag. Ska bli mysigt!
 
Lördag & Söndag: Denna helgen har jag faktiskt inget planerat (Tror jag i alla fall. Min kalender har tagit slut och jag har inte köpt någon ny än, så har jag glömt något får ni gärna påminna mig!). Jag skall försöka vila, träna och bara njuta av vardagen. Känner jag mig själv kommer jag bli någorlunda rastlös också.
 
Men ungefär så ser min vecka ut! Måste köpa en kalender idag, så jag vet helt säkert.
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0