Bikini, solglasögon och en ny bok.

Nu när vi har semester så måste man ju såklart ha det perfekta semesterpaketet! Och vad är bättre på semestern än solglasögon, bikini och en bra bok framför mammas och pappas pool? Nej, menar väl det. Vi kikar lite närmre på det jag har inhandlat till sommaren!
 
Min bikini är ny och kommer från H&M! Jag använder bara bikinis med hög midja då jag tycker det är jätteobekvämt när trosorna är för låga och åtsittande. Den här bikinin var helt perfekt! Bikinitrosan har perfekt hög midja som inte trycker åt för mycket och BH:n är jättebekväm. Dessutom är den så himla somrig och fin. Jag känner mig som Djungel-Jane i den ungefär och det är ju inte helt fel.
 
Mina solglasögon kommer från Dolce & Gabbana och är superstora och supersomriga. Röda med massvis av blommor. De gav jag mig själv i examenspresent förra året. Dock har jag inte använt dem särskilt mycket, fast att jag tycker att de är jättefina. Men de passar ju liksom inte att använda på våren och hösten? De passar bäst på stranden i ett 30-gradigt juli. Men jag tycker om dem ändå.
 
Boken är nyligen inköpt och heter "Älskaren", skriven av Marguerite Duras. Den handlar om en 15-årig flicka på 40-talet som bor i Kina och blir förälskad i en rik kines. Jag har precis börjar läsa den, men tycker att uppbyggnaden liknar Bonjour Tristesse lite vilket var precis det jag var ute efter. Älskar att läsa gamla klassiker om 15-åriga flickor som pendlar mellan att vara otroligt mogna för deras ålder men ändå så unga och barnsliga.
 
Perfekt utrustad för semester med andra ord.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0