Vecka 28.

God morgon måndag! Nu är vi inne på min sista arbetsveckan innan semestern. Helt galet att om exakt en vecka sitter jag och Dan på ett plan på väg till USA. Oh, som vi längtar. Men vi tar en sak i taget och först skall vi titta på hur julis sista arbetsvecka skall se ut för mig!
 
Måndag: Idag är det en lugn dag. Efter jobbet skall jag hem, laga mat, träna och försöka packa upp min resväska från helgen. Jag skall blogga en del också. Men annars en lugn dag, vilket verkligen behövs.
 
Tisdag: På tisdag skall jag träffa Carolina och äta middag efter jobbet. Carolina och jag gick i samma högskoleklass och det skall bli himla kul att umgås lite! Dessutom är det Allsång på Skansen på tisdag och det får man ju inte missa!
 
Onsdag - Torsdag: Jobba, träna, vara hemma. Ta det lugnt med andra ord.
 
Fredag: På fredag går både jag och Dan på seeeeemester! 3 veckors ledighet, WOHO! Än så länge har vi inget planerat på fredagkväll, men vi får se vad som händer.
 
Lördag: På lördag skall vi åka till Sölvesborg! Min moster och morbror fyller år och det skall firas med släktkalas! Det var ju inte särskilt längesedan jag var där med tanke på helgen och det ska bli roligt att åka dit igen så tätt inpå.
 
Söndag: Packa inför USA-resan och gå och lägga oss tidigt. GAH, vad jag börjar bli nervös inför den här resan. Men åh, vad jag längtar samtidigt.
 
Och så kommer min vecka att se ut. Nu kör vi sista jobbveckan! 1-2-3, KÖR!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0