Raspberry pi 2 och fulsnygga strumpor.

Hej på er! Jag vet att jag inte har bloggat på tre dagar, men det har varit så himla mycket för mig nu på sista tiden. Inte på jobbet, utan mer privat. Men jag tycker att vi struntar i det och tittar på vad jag, Dan och Sös köpte till mina småbröder i födelsedagspresent istället!
 
När ens småbröder fyller 20 år och önskar sig superkonstiga grejor så får man såklart ställa upp. Så jag, Sös och Dan lade ihop till vars en Raspberry pi 2 med tillbehör.
 
Raspberry Pi 2 är tydligen en liten, liten dator som man kan ha en massa roligt med. Mer än så vet jag egentligen inte. Jag vet att vi spelade musik från den igår och att alla kunde köa låtar från sina egna telefoner, vilket såklart är lite häftigt. Bra present alltså!
 
Till det köpte vi såklart vars ett minneskort och vars en laddare. Jag kan berätta att försäljaren på Claes Ohlson blev ganska glad när jag fick förklara att jag skulle ha två av allt. Bra försäljningssiffror för honom!
 
Och såklart vars ett skal!
 
På Carl och Christoffers önskelista stod även fulsnygga strumpor och jag är såklart inte den som är den. Så två styck fulsnyggs strumpor fick följa med mig hem från MQ. De blev mycket glada för sina presenter såklart. Hur deras födelsedag såg ut får ni se i ett annat inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0