Vecka 24.

God morgon måndag! Ny vecka och nya tag, vilket också innebär ett nytt veckans schema!
 
Måndag: Veckan börjar med jobb såklart och fortsätter sedan med ett nytt avsnitt av Game of Thrones. Det förra avsnittet var så spännande så det skall bli kul att se vad som händer den här gången. Dessutom måste, måste, måste jag träna. Jag har varit lite dålig på det nu på sistone och jag har som mål att ha tränat 100 träningspass innan midsommar. Jag har gjort 94 pass hittills så det är inte så långt kvar, men det är inte heller så långt till midsommar. Så denna vecka är det en sak som gäller: träning.
 
Tisdag: På tisdag skall vi på student hos mammas och pappas granne. Skall bli supermysigt!
 
Onsdag: Äta på Mosaik med Sös, Dan, Sarah H, Niclas, Emelie och Philip. Mosaik är vårt absoluta stammisställe. Älskar maten där, servicen är inte lika bra dock.
 
Torsdag: Inget inplanerat! Det innebär trääääning. Haha. Skall försöka springa på morgonen innan jobbet istället i veckan så att man har det överstökat.
 
Fredag: På fredag har vi en superstor invigningsfest på jobbet och skall fira att vi har flyttat till ett nytt kontor. Så där kommer jag att hänga efter jobbet. Är ni i Malmö och har tänkte gå till Media Evolution City på fredagkväll, kom upp på 2:a våningen och säg hej!
 
Lördag: På lördag är det en så otroligt stor dag! Det är nämligen då fina Johanna och Steve skall gifta sig. Oh, har sett fram emot den här dagen så länge nu. Jag har köpt ungefär en miljon klänningar också (okej, tre..) bara för detta tillfälle! Så vi kommer hänga utanför Kristianstad ungefärpå lördag. Jag kommer att dokumentera allt!
 
Söndag: Vi kommer att sova över på slottsområdet och äta hotellfrukost och saker. Så på söndag åker vi hem efter en supermysig helg.
 
En fullspäckad vecka med andra ord! Men det ser vi fram emot.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0