Vecka 26.

God morgon på er! Det är måndag och dags för ett nytt veckans schema. Många av er kanske har gått på semester denna vecka, men inte jag minsann. Bortsett från jobb så blir det en relativt lugn vecka, därför är schemat den här gången komprimerat.
 
Måndag - Torsdag: Kommer att bestå av jobb och löpning. Det känns så himla tomt utan ett mål uppsatt, sedan jag klarade 100 pass från januari fram till midsommar. Men jag får såklart försöka hålla uppe träningen ändå. Jag har dessutom varit så otroligt dålig på att laga mat på sistone och har ungefär levt på ballerinakex. Det skall det bli ändring på denna vecka! Måste börja titta på den nya säsongen av "orange is the new black" också, har inte tagit mig tid till det än.
 
Fredag: På fredag har jag än så länge inget inplanerat. Det brukar alltid komma upp något i veckan, men annars kanske det blir en lugn kväll hemma? Känns som att det hade varit helt okej det också.
 
Lördag: På lördag kommer min morbror och hans familj ner från Sölvesborg, så vi skall hänga hemma hos mamma och pappa och umgås. Myslördag!
 
Söndag: Titta på serier, sova ut, träna osv osv. Kan ju hoppas på att det är sol så att man kan ligga ute och läsa en bok. Det får gärna vara 25 grader varmt och sommar denna vecka tack!
 
Men det är ungefär så min vecka kommer att se ut. Väldigt oinbokad och lugn, vilket är skönt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0