Födelsedagspresenter.

Jag tänkte att vi skulle titta på ett litet urval av de presenter jag fick! Jag fick så himla många fina så vi får dela upp det lite. Några har jag redan visat och här kommer några till!
 
Först ut har vi de här fina tekopparna jag fick av David och My. Jag som älskar te tycker verkligen desa är perfekt, med tillkommande tesil och allt! Den pastellblå färgen är dessutom alldeles ypperlig.
 
Något jag önskade mig i present var örhängen, och jisses vad många fina örhängen jag fick! Dels har vi dessa pärlörhängen från Thomas Sabo som jag fick av Johanna, Steve, Jaana och Louise. Jag älskar att pärlorna mer är droppformade än runda.
 
Av Lars och Lina fick jag ett par diamantformade örhängen. Också så himla fina! 
 
Av Sara och Ivan fick jag de här fina smyckena! Ett armband roséguld från Edblad med matchande örhängen. Så enkla men ändå så unika och fina.
 
Av Julia fick jag bland annat två par "magiska vantar"! Detta är något jag verkligen blev helt lyrisk över! Med dessa kan man nämligen röra på mobilens touchscreeen och behöver därför inte stå och frysa om händerna medan man surfar på mobilen utomhus. Bästa uppfinningen!
 
Av Sarah H, Niclas, Emelie och Philip fick jag ett par örhängen (som inte blev fotograferade eftersom jag hade dem på mig) och detta fina hudvårdskit! Det behöver verkligen min hud efter den kalla vinterluften.
 
 Micke, Markus, Ralle och Ruben var så HIMLA fina! de köpte presentkort för spa till både mig och Dan. Det är något som jag verkligen längtar efter! Vill, vill, vill äta hotellfrukost och få massage! Skall kolla upp närmsta stället genast.
 
Av Desirée och Micke fick jag den här fina bakelsen som vi ska titta lite nämre på!
 
Den är från Warehouse och har ett sånt där virkat tyg om ni förstår vad jag menar.
 
Den kommer vara perfekt varma sommarkvällar på balkongen. Har redan planerat att bära den på en viss påskfest som kanske inte riktigt är bestämd än.
 
Än så länge får den hänga fint i min garderob och vänta på lite ljusare och varmare tider. Jag känner ungefär såhär för mönstret på den förresten: <3 <3 <3 <3
 
Ibland får jag nypa mig i armen. Jag kan inte förstå hur jag kan ha så fina vänner och familj som känner mig så otroligt bra och som dessutom lägger ner så mycket tid och energi på att köpa så fina saker. Tack alla!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0