Vecka 12.

Ny vecka och nya tag! Här kommer ett komprimerat schema för vecka 12.
 
Måndag - Torsdag: Jobba, träna, äta, sova, titta på serier. Ni vet, det gamla vanliga. Ibland är det skönt med rutiner och ibland är det tråkigt. Men denna vecka är det definitivt skönt! Jag och Dan har till och med planerat veckans måltider och gjort massvis med matlådor så vi slipper fundera på det i veckan. Veckan innan lön är man ju kanske inte superrik direkt och då behövs det lite mer planering.
 
Fredag: På fredag fyller Danis år!! Hela 31 år blir han. Det skall vi fira med middag tillsammans med våra syskon och några vänner. Så direkt efter jobb blir det lite kalas för Dan helt enkelt.
 
Lördag & Söndag: En lugn helg blir det också! På lördag skall vi hem till mamma och pappa för lite familjemiddag och annars har jag sagt att Dan helt och hållet får bestämma vad vi skall göra i helgen eftersom han faktiskt fyller år. Så blir säkert en lugn helg med massvis av filmtittande. 
 
Bortsett från detta skall jag försöka springa massor, fika med vänner man inte träffat på länge och komma i säng i ordentlig tid. Det där med att somna klockan tolv och gå upp klockan sex på morgonen är inte riktigt min grej känner jag.

Kommentarer
Postat av: Lina

Så tråkigt att jag inte kan va med på fredag!! :( Har ett rep jag absolut inte får vara frånvarande på.

2015-03-17 @ 14:56:17
Postat av: Lina

Så tråkigt att jag inte kan va med på fredag!! :( Har ett rep jag absolut inte får vara frånvarande på.

Svar: Kommer sakna dig! :(
Sofie

2015-03-17 @ 14:56:18

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0