Vecka 14.

God morgon på er! I helgen har jag och Dan verkligen haft fullt upp. Vi har tränat, storstädat, handlat, varit hos vänner, haft vänner över hos oss och ja, en massa mer. Därav den dåliga uppdateringen i helgen.Jag har massvis med bildmaterial att visa er dock, vilket är superkul! Men eftersom det är måndag och en ny vecka är det dags för veckans schema. Det är ju påsk och allt!
 
Måndag - Onsdag: Nu i veckan skall jag jobba och träna. Men annars är det inte så mycket mer som händer. Lillebror Carl kommer hem från Piteå på onsdag, vilket jag längtar som attans efter! Har saknat honom massvis.
 
Skärtorsdag: På torsdag skall vi ha påskmiddag hemma hos mamma och pappa. Eftersom min syster jobbar helger och sådär var torsdagen den enda dag som hela familjen kunde vara samlad. Älskar påskmaten förresten, nam nam nam.
 
Långfredag: Tro det eller ej, men vi har faktiskt inget bestämt denna dag! Men det är ju bara måndag, jag lär väl boka upp något i veckan kan jag misstänka. Haha.
 
Lördag: På lördag är jag bjuden på en påskfest! Hur och när och sådär vet jag inte än, men ska bli roligt!
 
Söndag: På söndag skall jag och Dan hem till Dans föräldrar och hälsa på!
 
Sedan är faktiskt veckan slut utan att helgen i slut. GAH, vad jag har längtat efter denna vecka. Det är ju helt galet lyxigt att vara ledig fredag-måndag! Det här med att jobba ett "måndag-fredag och ledig alla helger och röda dagar"-jobb är ju fantastiskt! Kommer alltid att älska påsken framöver.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0