Veckans senaste mobilbilder.

Nu var det ju ungefär en månad sedan vi tittade på mina senaste mobilbilder så tyckte att vi skulle göra det. Inte för att jag har samlat på mig så många på sistone, men ändå! Vet att ni väntar på att få se bilderna från festen, men det är ju huuur många bilder som helst som måste redigeras först. Men det kommer! Först dock, detta:
 
En söndag hittade jag Dan, Isa och Nima gosandes i vår säng. Denna bild är så suddig och dåligt tagen, men jag tycker om den ändå. Tre av mina favoritpersoner på samma bild.
 
Jag hängde en del på gymmet förra veckan och upptäckte plötsligt att jag nästan var helt klädd i rosa. HUR?! Jag som inte ens är superglad i rosa. Men jag har upptäckt att detta är ett återkommande färgtema i de val jag gör. Jag liksom kan inte få nog av det.
 
Jag hittade den här skjortan på MQ och tyckte att Dan skulle ha den. Han ville dock inte, så jag köpte dammodellen till mig själv istället. Jag tycker dock att han kan köpa herrmodellen också så att vi kan par-matcha.
 
Här ser ni en hint av skjortan! Den är inte alls såhär rosa som det ser ut på bilden. Den är mer laxrosa än babyrosa liksom. Förresten, måste återfukta och impregnera mina skor..
 
En dag på jobbet hade jag klänning och bowlingskor på mig. Jag försöker gå ut de här superhårda Eccoskorna som jag får sådan himla skoskav av. Det går sådär kan jag säga. Men fina är dem!
 
Jag hittade den här superfina skjortan på MQ i förra veckan och tyckte att den hade passat min lillebror helt perfekt! Vad är mer vårigt än violer liksom? Ja, jag har blivit helt besatt av skjortor. Och MQ också för den delen. MQ är för tillfället nya favoritaffären.
 
Igår var det såhär härligt väder klockan 08.00 på morgonen! Hej våren, kul att du börjar anlända sakta men säkert.
 
Idag hade jag och Sam råkat klä oss likadant upptäckte vi när vi kom till jobbet. Vi sa till de andra att de totalt missat dagens klädkod!
 
Och i skrivande stund sitter jag framför TV:n med tända ljus. Jag fick så otroligt fina presenter av mina vänner i helgen, bland annat dessa ljuslyktorna! Ni skall som sagt få se presenterna i ett annat inlägg, men jag vill att det skall vara ljust ute när jag fotograferar dem. De gör sig nämligen inte rättvisa i ett mörkt och trist kvällsljus.
 
Och det var veckans mobilbilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0