Balkonghäng och grillkväll.

Så i lördags tyckte jag och Sarah H att vi skulle hitta på något. Eftersom de flesta av våra vänner redan var upptagna med diverse saker, bestämde vi oss för att ha en impulsiv grillkväll med de få som faktiskt inte hade något planerat. Oplanerade saker är oftast de som är mest roliga också! Sagt och gjort, klockan 18 ringde det på dörren och fina syskon och vänner samlades för häng på vår balkong.
 
Bland dessa hittade vi bland annat Sarah H då såklart.
 
Dan!
 
Lars och Lina!
 
Jag och Dan har lånat mammas och pappas infragrill på obestämd tid och den passade alldeles utmärkt för en liten grillkväll. Det tar dock lite för lång tid för maten att bli klar, men vem är jag att klaga.
 
Det kändes inte helt fel att hänga på vår balkong en solig lördagkväll i alla fall.
 
Nima och Isa var lagom nyfikna.
 
Så dukade vi upp i köket och åt! Jag åt soyakorv, majskolvar, grillade champinjoner, grillad sparris, potatissallad med mera. Gott!
 
Så plötsligt var det mörkt. Linus och Ralle hade mycket mer trevligt än vad det ser ut på bilden. Lovar.
 
Finaste trion!
 
Micke!
 
Och så självklart Sös! Vi satt på balkongen tills det blev för kallt och flyttade in i vardagsrummet. Klockan tolv började gästerna gå hemåt och jag och Dan somnade mycket snabbt efter en mysig kväll. Nu får det gärna bli sommar så att vi kan ha sådant här häng jämt.

Kommentarer
Postat av: M

Såg mysigt ut.... Ja, det har nog märkts att vår grill är utlånad på obestämd tid...;-) Hrm...
Puss

2015-05-07 @ 11:28:47

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0