Djup rygg, blommor och silvrigt mönster.

Trevlig lördag på er! Jag tänkte att vi skulle fira helg med att kika på tre nya klänningar som jag har införskaffat. 
 
Den första har ni egentligen redan sett. Men jag tänkte att den kunde få en lite bättre presentation än tre styck mörka mobilbilder. Den här svarta oversize klänningen kommer i vilket fall som helst från MQ och ser kanske inte ut att vara så mycket för världen.
 
Men den har världens finaste djupa rygg med vit detalj. Den har redan använts en gång och väntar fint på att tas med ut på ytterligare en danskväll.
 
För några dagar sedan lade jag upp ovanstående bild på Instagram och frågade vilken av klänningarna som var finast. Om exakt två veckor så gifter sig nämligen Johanna och Steve och jag hade givetvis köpt två klänningar till detta tillfälle. Elle belle bi sa jag och valde den klänning jag tyckte mest om och lämnade tillbaka den andra.
 
Vilket leder oss till klänning nummer 2! Efter många om och men valde jag den här som jag tycker så himla mycket om. Den är alldeles lagom lång och har lagom tjockt tyg, vilket passar perfekt till det här någorlunda kalla vädret.
 
Den hittar ni på Oasis!
 
Klänning nummer 3 fick faktiskt följa med mig hem från affären idag!
 
Den är av märket Stockholm och är sådär vårfin. Den får följa med mig på fest snarast känner jag. Jag älskar förresten det vita mönstret som nästan skiftar i silver. Kanske svårt att se på bilden, ni får helt enkelt lita på mig.
 
Såhär lätt är det förresten att fotografera när man har en styck katt som ständigt söker uppmärksamhet.

Kommentarer
Postat av: Ida

Var har du köpt den klänningen somdu lämna tillbaka? :) Den var ju bara så fin!

Svar: MQ den också! Spring och köp :D haha
Sofie

2015-05-30 @ 23:13:19

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0