Veckans mobilbilder.

God middag! Det är fredag och strålande väder. Medan vi peppar sista arbetsdagen för veckan tycker jag att vi tittar på vilka mobilbilder jag lyckats samla på mig denna vecka!

Förra fredagen var jag, Cilla, Lina och Jenny på konsert och såg Thomas Stenström som ni vet. Här står jag och vinkar hej då till damerna som skall ta tåget till Malmö. Fin kväll det där!

Jag och Lina plockade vars en syrenkvist efter konserten i fredags. Jag glömde dock sätta min i vatten och dagen efter hade den vissnat.

I lördags var jag och Dan hemma hos Lars och Lina. Jag köpte en finfin bukett som tack för att de bjöd oss på middag.

Mycket blommor i detta inlägg! Men eftersom min syrenkvist hade vissnat gick jag och klippte en ny bunte i söndags. Älskar syrener, de luktar så himla gott.

Denna vecka har jag sprungit mycket annars. Både på morgonen..

.. Och kvällen. Jag blir så lycklig av att det är ljust fram tills klockan är 22 på kvällen. Sooommar <3

Hej från mig i onsdagskväll efter en löprunda. Jag är så nöjd med min löparjacka förresten. Känner mig mest färgglad i hela byn.

På jobbet tycker att jag är för mycket på hans sida av skrivbordet. Därför bestämde han sig för sätta upp ett "staket" av batterier för att visa var hans skrivbord börjar och mitt slutar. "Rör inte mitt skrivbord", sa Pontus. Jag satte då mitt pekfinger på hans sida av bordet och sa YOLO.

En bild på Isa när hon har tagit min plats i soffan.

Och så avslutar vi detta inlägg med dagens frukosthäng med Pontus och Malin i solen. Trevlig fredag på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0