Vecka 22.

Hej på er och hoppas ni har haft en bra måndag! Här kommer ett lite sent veckans schema för dagen. Jag har inte riktigt haft tid att skriva tidigare, men bättre sent än aldrig!
 
Måndag: Idag har jag bara jobbat och alldeles strax skall vi hem till mamma och pappa för att titta på det sjunde avsnittet av Game of Thrones. Oh, säsongen är ju snart slut :( Ikväll skall jag också ta och blogga en del. Känner att jag äntligen börjar få lite inspiration för skrivandet, har haft lite svårt för det på sistone som ni kanske märkt.
 
Tisdag: Imorgon skall jag jobba och sedan skall jag på massage. OH, vad det behövs alltså. Sedan har jag hört att man inte får träna efter man varit på massage? Så blir kanske en lugn kväll hemma då.
 
Onsdag: Jobba, träna och sådant där. Efter jobbet skall jag dock först på ett välkomstmingel på Media Evolution, som är byggnaden där vi jobbar. Spännande!
 
Torsdag: Jobba, träna osv osv.
 
Fredag: FREDAG! Härliga fredag. Då har Media Evolution säsongens sista after work och den måste man givetvis besöka. Så där hänger jag en stund innan jag håller fredagkväll hemma.
 
Lördag - Söndag: Till helgen har vi inte alls mycket planerat. På söndag skall vi fira Mors dag hemma hos mamma och pappa, men annars skall vi bara ta det lugnt. Det är faktiskt skönt att inte ha något planerat till helgen. Jag behöver nog andas ut lite innan sommaren kommer igång på riktigt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0