5 tips på hur du överlever vintern.

Ett önskeinlägg från Anna var ett inlägg med någon form av lista! I och med att vädret suger just nu och att allt är så grått och tråkigt, tänkte jag ge 5 tips på hur du överlever vintern.
 
 
1. Klä dig varmt
Okej, kanske ganska självklart. Men nu när det är vinter är det ju helt okej att klä sig hur varmt man vill. Jag tycker att vi skall frodas lite i detta. Använd polotröja, stickade tröjor, dubbla strumpbyxor och jättetjocka koftor! Ett tips är också att klä sig i lager såsom skjorta under collegetröja. Plötsligt är det dessutom mycket lättare att bära jättekorta kjolar och shorts nu på vintern med heltäckande strumpbyxor. Men i vilket fall som helst, om man inte fryser så blir livet otroligt mycket enklare.
 
2. Håll dig inomhus
En sak som jag tycker är ganska fint med vintern är att det inte finns några större krav på att man måste gå ut. Förstå mig rätt, jag älskar sommaren och dess värme. Men på vintern så är det ingen hets över att man absolut måste vara ute hela tiden och "ta vara på vädret". Det är alltså helt och hållet legitimt att sitta inne, titta på en miljon serier och vägra gå ut. Jag tycker att man skall ta vara på det desto mer.
 
 
3. Fika & shoppa
Och om du nu absolut måste gå ut så tycker jag att du skall hänga på ett varmt café med en kompis eller annan kär person. För visst blir man rastlös och vill gärna hitta på något. Men man kan ju hålla sig inomhus medan man är ute på stan, om ni förstår vad jag menar. Gå på köpcentrum och köp nya kläder eller sitt på Espresso House i några timmar och drick kaffe. Unna dig något, fast gör det inomhus.
 
4. Bli en serietittare
Något som får dagarna att gå är ju TV-serier. Om du vill att vintern skall springa förbi så skall du lägga ner all din fritid på att titta på serier. New Girl, Walking Dead, Game of Thrones, Master of None, Castle, Vampire Diaries, The Originals, Scandal, Grey's Anatomy, How to get away with murder, Blacklist, The Big Bang Theory och Mysteries of Laura är några tips!
 
 
5. Var spontan
På vintern blir det sällan (i alla fall för mig) spontana "kom vi sätter oss på Lilla Torg och tar ett glas vin"-häng. Därför är det så viktigt att man fyller upp sin tid med kompishäng och försöker vara så spontan som möjligt. Gå på bio, bjud hem vänner på pizza, gå till gymmet, baka, gör långkok eller egentligen vad som helst. Det finns ju så många roliga saker man kan göra fast att det är regn, snö, kallt och tråkigt ute! Deppa inte ihop, utan hitta på något istället.
 
Till helgen skall vi bland annat fira Thanksgiving med dessa fina personer! Vad skall du göra i vinterrusket?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0