Halloween 2015: Twilightinspirerad vampyr.

I lördags hade vi Halloweenfest som ni vet! Jag och mina tre syskon brukar ha en varje år och det har blivit lite som en tradition. I år hade jag jättevårt att komma på vad jag skulle vara för något, men tillslut bestämde jag mig för en Twilightinspirerad vampyr. Jag utgick ifrån den HÄR karaktären. Klockan 15.30 tog jag på mig min röda peruk, som jag förövrigt var mycket nöjd med.
 
Och väl hemma hos mamma och pappa tog jag på mig linserna och kletade in mig i glitter. Eftersom vampyrerna i Twilight glittrar i solljus så tyckte jag att det skulle vara lite fräckt att kleta på mig glitterdust. Men 1: Jag använde alldeles för mycket vaselin som agerade som klister, 2: Glittret syns inte på någon bild utan jag ser bara svettig ut. Nåväl. Det är ju tanken som räknas.
 
Klänningen är gammal och kommer från Zalando. Hur röjarfesten var får ni se i ett annat inlägg!

Kommentarer
Postat av: Isabelle

Tips om du nån annan gång ska glittra! På Kicks har de (kicks egna märke) glitterspray för håret. Tror det kostar 29 eller 39kr/burk. Sitter superbra på huden! Jag brukar använda det på diverse föreställningar (jobbar som artist). Även coolt att spraya på kläderna, går boet snabbt i tvätten. Finns i silver, guld och rosa. Guld syns tyvärr knappt utan jag rekommenderar rosa. :) Kram!

Svar: Oh, perfekt! Tack!!
Sofie

2015-11-11 @ 13:22:26
Postat av: Isabelle

Rekommenderar silver skulle det stå! Jaha haha virrhjärna.

2015-11-11 @ 13:24:06

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0