Vecka 47.

Och så var det måndag och ny vecka! Vi har fått så himla mycket gjort i helgen, både hemma i nya lägenheten och städat en del i gamla lägenheten. Skönt. Snart börjar det se ordentligt ut här hemma och min förkylning är snart borta! Bra grejor. Den här veckan kommer vara ganska lugn, så här kommer ett något komprimerat schema.
 
Måndag - Torsdag: Haha, komprimerar sönder den här veckan. Men mina veckodagar kommer se ut såhär: Jobba, laga mat (har blivit så dålig på det, köper take away hela tiden nu..), få ordning i lägenheten, titta på TV-serier och komma igång med löpningen igen. Ungefär så! Tänkte att nästa steg i vår lägenhet får bli att spika upp tavlor. Det ser så väldigt kalt ut utan tavlor.
 
Fredag: Än så länge har vi inga fredagsplaner. Det blir väl att titta på idol och äta tacos? Standard. Annars fyller mina fina vän Sara W hela 25 år på fredag! Hipp, hipp, hurraaa!
 
Lördag: På lördag kommer min kusin Therese och hennes kompis Suss hit ända från Bromölla/Sölvesborg! YEY! Tycker att detta skall bli så roligt. Vi skall gå på stan, laga mat och på kvällen skall vi se Vånna Inget på Babel. Roliga saker!
 
Söndag: Planerar att vara trött och städa lägenheten i Lödde. Börk.
 
Helt okej vecka, om jag får säga det själv.

Kommentarer
Postat av: Therese

YEY! 😄 ❤

2015-11-17 @ 09:51:34

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0