Vecka 49.

Så var det ny vecka hörrni och jag har inte alls varit sugen på att blogga varken igår eller idag. Men nu skall jag ta tag i mig själv! Har ungefär fyra blogginlägg att skriva, så det är ju bra i och för sig. Men först skall vi se hur min vecka kommer att se ut.
 
Måndag: Idag har jag gjort absolut ingenting förutom att jobba dådå. När jag kom hem gjorde jag champinjonsoppa (recept kommer) och sedan har vi bara tittat på Walking Dead och Morden i Sandhamn. Bra grejor!
 
Tisdag: Efter jobbet imorgon skall jag och Sarah H gå på stan. Vi skall titta julklappar och så kanske något litet till mig själv också. Imorgon är det ju dessutom 1 december! YEY! Behöver lite julstämning.
 
Onsdag: Efter jobbet skall jag förmodligen gå på bio med Carro! Vi skall se Hunger Games. Så pepp på den sista delen!
 
Torsdag: På torsdagförmiddag skall vi på kurs med jobbet, annars är det en helt vanlig jobbdag. Kanske skall ta och julpynta lite.
 
Fredag: På fredag så skall jag på middag hos Desirée med mina fina tjejkompisar. Dessutom är det idolfinalen på fredag! Gaaah. Heja Amanda!!
 
Lördag - Söndag: Till helgen så tar jag en ordentlig break. Det har varit så himla mycket de senaste veckorna med flytt, halloweenfest, thanksgiving och annat, så till helgen skall vi göra absolut INGENTING. Alltså, har en känsla av att jag kommer att bli så himla rastlös. Vi kommer väl julpynta och städa lite. Titta på massvis av film och sådär. Ha en härlig helg med andra ord.
 
Och det var den här veckan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0