Förkyld, ny klänning och sushi.

Jag har visst dragit på mig världens hemskaste förkylning. Jag sitter just nu i soffan hemma och tycker väldigt synd om mig själv. Igår trotsade jag dock min snoriga näsa och efter att jag och mamma hade handlat lite på Center Syd, begav jag mig till Malmö. Jag hade en ny klänning från H&M som är i det finaste 70-tals mönstret.
 
Väl i Malmö träffade jag upp Sarah H och vi traskade hem till Carro för prat om ensamma hjärtan, människor som ger upp för lätt och om hur viktigt det är att stå på sig.
 
Vi försökte också välja ut en restaurang för kvällen, så himla svårt! Det finns ju så många att välja mellan.
 
Till slut blev det Izakaya Koi på Lilla Torg.
 
Vi åt sushi och jag drack världens godaste öl som inte smakar öl alls.
 
Carro testade en sushistrut och tyckte att den definitivt var godkänd!
 
När vi ätit upp traskade vi vidare till Espresso House för lite kaffe och bakelse. Jag drack vaniljlatte och åt världens minsta brownie.
 
Sedan fick vi för oss att vi skulle upp i Skybaren, men icke så nicke! Det var nämligen smockfullt och kön var på 30-35 minuter.
 
Så då bestämde jag och min förkylning att det var dags att åka hem istället. Klockan 22 fick vår fina lördagkväll ta slut. Nu känns det som att jag har sovit i hundra år men är ändå alldeles trött. Om cirka en månad kan jag cykla hem efter middagar på stan. Jag behöver inte åka buss med fulla ungdomar mitt i natten och jag kommer att bo så himla nära mina vänner. Längtar jättemycket.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0