Varberg: Fredag och lördag.

I fredags efter jobbet tog jag tåget till landskrona och blev där upphämtad av Niclas, Dan och Sarah H. Vi skulle åka till Varberg och jag var jättepeppad på en hel helg borta.
 
En fredagsglad Sofie!
 
När vi kommit upp till Varberg åkte vi först och handlade all mat och sedan till Sarahs och Niclas stuga där vi skulle tillbringa helgen. Vi lagade tacos med pulled chicken och tittade på Idol. Jag tog dock inga bilder under fredagkvällen, därför hoppar vi direkt till lördagen istället!
 
Jag vaknade redan klockan 08.20 på lördagen och jag, Dan och Niclas bestämde oss för att ut och gå en morgonpromenad då vi ändå var hyffsat pigga. Hela 6 kilometer blev vår promenad och jag var mycket nöjd. Det är så himla skönt att starta dagen på det sättet.
 
Sedan gjorde vi oss i ordning och klockan 12 anlände Emelie och Philip! De hade med sig älskade Björne som var lika gullig och glad som vanligt.
 
Vi började förbereda lunchen och öppnade en och annan öl redan. Lördagslyx.
 
Dan!
 
Slappelördag! <3
 
Så blev det dags att äta lunch! Korv och potatissallad. Äta är ju något som vi verkligen har gjort den här helgen. Det känns som att det nästan är det enda vi har gjort.
 
Vi spelade ju ett och annat spel också. Som yatzy! Älskar yatzy, fast att jag nästna alltid förlorar.
 
Sedan kom Sös och Simon också! Killarna spelade något som hette Spank the monkey och vi andra började förbereda oss inför kvällen.
 
Festfixad och klar!
 
Sarah H bjöd på fördrink.
 
Prosecco med hemgjord rabarber- och jordgubbssaft. Gott!
 
Vi pratade världsproblem och killarnas spel blev aldrig färdigspelat.
 
Vi började förbereda maten. Det skulle bli lax till middag. Otroligt gott.
 
Emelie och Sös var duktiga och dukade.
 
Middagsdags!
 
Och här har vi hela gänget. Förutom Niclas. Och jag då.
 
Alltså åh så gott. Åt tills magsäcken nästan sprack.
 
Fina människor!
 
Sarah och Niclas <3
 
Niclas hade dessutom fyllt år den veckan, så han fick givetvis presenter.
 
Till efterrätt hade Niclas gjort en pannacotta på Ahlgrens bilar. Alltså SÅ god.
 
Visste ni förresten att de röda, gröna och vita bilarna smakar samma sak? Vi tyckte det lät jättekonstigt och trodde inte på det. Den röda bilen smakar ju jordgubb och den gröna bilen smakar päron, tyckte vi. Men nix! Vi googlade upp det och tydligen är det samma ingredienser i alla bilar och det är bara färgämnena som skiljer dem åt och dessa tillsätter inte någon smak. Helt sjukt. Vi blev väldigt fascinerade över detta. Läs mer om detta HÄR.
 
Efter middagen somnade jag i Sarahs och Niclas säng och klockan 23 gav jag upp och gick och lade mig. En sådan himla bra lördag i Varberg. Vad vi gjorde på söndagen får ni se i nästa inlägg!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0