Mina senaste mobilbilder.

Jag tänkte att vi skulle kika på de senaste bilderna jag har samlat i min telefon!

På jobbet härom dagen skrev Sam ett mycket klokt motto.

En av förra veckans matkasse-middagar, kycklinggryta med mango chutney och pasta.

Såhär vårig var jag i fredags i ny blus och nya kostymbyxor. Allt köpt på H&M!

I fredags åt vi även asiatiska tacos som ni redan vet.

I lördagsmorse var jag och Dan ute och gick en promenad i Västra Hamnen. Vi hittade en massa snår och gångar som ledde in till mysiga bostadsområden.

Tänk att jag bor här! Okej, inte här här - men i Västra Hamnen <3

Körsbärsblommor! Har knappt sett några japanska körsbärsblommor i år. Är det någon som vet om det finns några planterade i VH någonstans? Jag måste se dem innan de har blommat över.

Haha. Tyckte den här var så rolig i mitt instagramflöde. Skickade den till min lillebror som är helt lyrisk över Pokemon.

Grillmästarna Niclas och Dan i lördags!

Haha.

Hahaha.

I söndags hängde jag på Emporia en sväng med Carl och Christoffer. Är så glad över att Carl är hemma från Piteå och Christoffer har flyttat till Malmö.

Jag hittade den här bilden på Jennys Instagram härom dagen! Haha. Den är från när vi gick på högskolan. Så liten och pluttig jag ser ut.

I måndags bjöd min kollega Christan mig på lunch! Vi åt soppa på Röstånga Mölla. Ett stort tips till er som jobbar vid Centralen i Malmö! Billigt och jättegod mat.

Sjukt dålig bild, men det är i alla fall lasagne som vi lagade i måndags.

På kvällarna brukar jag lägga mig och läsa i sängen och Dan ligger bredvid och jobbar eller annat. Då skall katterna alltid vara i sängen med oss. Tycker att det är så gulligt att de alltid vill vara där vi är.

Idag har jag lyssnat på min favortipodd! Okej, den enda podden jag lyssnar på. Poddar är egentligen inte riktigt min grej. Den här är så lagom för den brukar vara cirka 20 minuter lång. Om de är längre så blir jag lätt uttråkad.

Till lunch idag åt jag sushi på Malmö Central. Det var längesedan jag sist åt sushi, så det passade bra. Glömde dock bort att fotografera den, så det fick bli en bild på misosoppan istället!

Och det var de senaste mobilbilderna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0