När vi invigde Sarahs och Niclas grill.

I lördagskväll tog jag och Dan en buss, ett tåg och en buss till för att komma till Bunkeflostrand i utkanten av Malmö. Vi skulle nämligen hem till Sarah och Niclas och hålla lördag! Förresten, som ni kanske har läst er till - min Köpenhamnstripp blev framflyttad och därför var jag inte där i helgen. Om ni nu skulle förvänta er Köpenhamnsbilder, det blir en annan gång!
 
I vilket fall som helst, Sarah och Niclas hade köpt en ny grill och det var vi såklart tvungna att inviga! Om det är vår och man har en uteplats, då måste man ha en grill tänkte vi.
 
Sarah hade gjort finfina snacks på naturella nachos och räkröra! Alltså det var helt galet gott. Det låter kanske märkligt, men det gick verkligen bra ihop. Så enkelt dessutom.
 
Och så laddade vi upp och började grilla!
 
Det skulle bli grillspett!
 
Hej från mig!
 
Niclas! Sarah och Dan ville inte riktigt vara med på bild, vilket man såklart får respektera.
 
Så var middagen klar!
 
Förutom kycklingspett grillades det även grönsaksspett, hamburgare och majskolvar.
 
Som vi åt tillsammans med sallad, potatisgratäng, vitlöksbröd och bearnaisesås. Vi hade en rejäl matkoma därefter.
 
Och som om vi inte var tillräckligt mätta, blev det även glass till efterrätt! Sedan spelade vi yatzy och pratade om olika filmer. Jag har till exempel inte sett Top Gun, vilket tydligen är helt skandal och måste ändras på. Vid tolv åkte jag och Dan hem och sov. Superbra och mysig lördag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0