Malmöfestivalen och matprovarfredag.

I fredags cyklade jag och Dan ner till Malmöfestivalen för att träffa Sarah och Niclas. Vi tänkte att vi skulle gå runt på festivalen och äta lite mat. De olika matstånden hade smakportioner för endast 30 kronor, vilket är perfekt om man är sugen på en riktig matprovarkväll. Så det bestämde vi oss för!
 
Vi började med att stanna till hos Casual Street Food och beställde deras fish taco samt halloumi taco. Alltså ÄLSKAR deras mat. Jag skall ge mig på deras hamburgare en dag. Har hört att den skall vara fantastisk.
 
Därefter traskade vi vidare mot Nordic Street Food där fina Des jobbade! Av henne köpte vi en smakportion kantarelltoast med fänkålssallad och picklad rödlök. Sjukt gott!
 
Vi gick runt lite till på festivalen och jag köpte en friterad camembert med hjortronsylt på ett ställe jag inte kommer ihåg namnet på. Det hade jag inte ätit på flera år och jag fullkomligt älskar det. Friterad ost liksom, finns det något bättre? Därefter stod vi i en milslång kö för churros och sedan cyklade jag och Dan hem och dog på soffan pga mätthet. Sjukt bra matprovarfredag och finfin Malmöfestival!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0