Vecka 50.

 
Hej och sorry för ett sent veckans schema! Har fullt upp för tillfället och då blir bloggningen lite sisådär. Vi drar igång direkt för att titta på hur den här veckan kommer att se ut!
 
Tisdag: Imorgon är det Lucia och efter jobbet skall jag möta upp Sarah H för att först gå en runda på stan och sedan se luciatåg på Stortorget. Därefter skall jag hem och jag och Dan skall kanske klä granen. Vi får se!
 
Onsdag: Annars skall vi klä granen på onsdag. Det är mycket som händer nu med julavslutningar på jobbet och så vidare, så jag och Dan springer om varandra lite här hemma.
 
Torsdag: På torsdag skall vi ha jullunch på jobbet och på kvällen skall jag på ett spinningpass om inte min förkylning blommar upp mer. Känns som att den kommer och går hela tiden? Sjukt störigt.
 
Fredag: På fredagkväll efter jobbet kommer bland annat Sarah, Niclas, Carro och Johan hem till oss för lite julmys. Vi skall dricka lite glögg, spela lite spel och bara umgås. Mysigt!
 
Lördag: Till helgen skall vi hem till Neja och Robin på julbord. Så gott det ska bli, har inte ätit julmat alls hittills. Så det blir premiär för mig för i år!
 
Söndag: På söndag har vi inget planerat. Då skall jag sova länge, gå på stan och handla julklappar och försöka ta det så lugnt jag bara kan. Sådant man gör på söndagar helt enkelt.
 
Vad skall ni göra i veckan? Har ni mycket nu inför jul. Jag har. Det känns som varje dag och varje helg är totalt uppbokad, som det alltid blir vid juletider. Det är roligt förstås, men ska försöka att ta det så lugnt jag bara kan också.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0