Nyårsmål 2016.

 
Ja, man kanske skall skriva lite nyårsmål också. Eller? Det här tänker i alla fall jag sträva efter 2016:
 
Läsa fler böcker: Jag vill ju läsa så mycket. Om inte bara för att det är kul, så i alla fall för att bygga på mitt ordförråd och förbättra mitt eget skrivande. Det känns som att jag aldrig har tid bara, eller kanske mer som att jag inte lägger ner tid på det. Det får det bli ändring på!
 
Prioritera mig själv: Något jag ofta har problem med är att jag ofta gör saker, inte för att jag själv vill utan för att jag måste. Jag kanske engagerar mig i ämnen som jag egentligen inte tycker är intressanta eller påbörjar projekt som jag egentligen inte tycker är roliga, men jag gör det för att det liksom "förväntas av en". Jag tänkte att jag skulle sluta upp med det och prioritera mig själv lite mer. Vad vill JAG göra? Och definitivt behöver jag mer egentid. Det är liksom helt okej att tacka nej till saker för att bara sitta hemma och vara själv. Tror att jag skulle må bra av det.
 
Träning: Jag vill ha en bättre relation till träning, vilket jag redan tycker att jag har fått. Inte att jag liksom skall träna mer, oftare eller hårdare. Snarare att jag endast skall träna sådant jag tycker är roligt. Jag tycker till exempel att styrketräning är så. himla. tråkigt. Ja, men då kanske man kan springa, gå på ett spinningpass eller något annat istället? Igen, göra sådant som JAG vill och inte det som förväntas av mig.
 
Jobbmässigt: Jag vill ju så mycket, just karriärsmässigt. Jag vill ta för mig mer, jag vill växa som person och jag vill skriva mer. Jag kan vara ganska feg och tycker att det är jobbigt med utmaningar, men det är väl bara att bita i det sura äpplet och köra liksom.
 
Ha roligt: 2015 var ett väldigt melankoliskt år. Det var ett superbra år i vissa aspekter och ett riktigt jäkla skitår i andra. 2016 har jag bestämt, hur allt än kommer att gå, att det kommer att vara ett skitbra år. Jag ska ha så jäkla kul. Jag ska umgås med vänner, dansa på vår balkong, ut och äta, resa och försöka ha det så roligt jag bara kan. Herregud, jag fyller ju 26 himla år. Jag kan inte sitta hemma och vänta på att livet skall ta fart, jag får fixa det själv.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0