Tisdagstips.

Hej på er och glad tisdag! Hoppas att ni har det bra där ute i kylan. Jag har samlat på mig lite saker som jag tycker är värda att tipsa om.
 
 
Fargo: Alltså, tips tips tips!! Om ni inte har sett den här serien. Fargo är ju en film som kom ut 1996 och nu har de gjort en serie. Jag har inte sett filmen, men vad jag har läst så handlar inte Fargo-serien alls om samma story som filmen.
 
Men i vilket fall som helst! Fargo säsong 1 handlar om en del mord i Minnesota (strax utanför Fargo, North Dakota) år 2006. Man får följa en man vid namn Lester som tar ett par dumma beslut och sedan eskalerar allt därefter.
 
Fargo säsong 2 handlar om en massaker i Sioux Falls år 1979 och berättelsen tar även här vid i Minnesota. I den här säsongen får man bland annat följa Peggy Blomquist (spelad av Kirsten Dunst) och hennes man Ed. De tar också en del dumma beslut som liksom eskalerar genom serien.
 
Älskar att fast att det är en enda serie så har de olika säsongerna helt olika berättelser. OBS! Båda säsongerna är dessutom verklighetsbaserade. Helt sjukt.
 
 
 
Friends the movie: Alltså vad är detta????? Jag har hört lite här och där att de skulle göra något Vänner-avsnitt eller en film med alla nu när de är äldre. Men liksom, händer detta verkligen? Trailern var ju inte alls bra dock.
 
 
 
Man up: Ett filmtips! Den här såg jag igår och den var så himla bra. "Man up" handlar om Nancy som är singel och har varit det ganska länge. Hon är ganska cynisk och orkar liksom inte ta risker eller vara spontan, bekväm med andra ord. Men så en dag får hon en bok av en främling hon träffar på tåget, när hon sedan skall försöka lämna tillbaka boken till kvinnan träffar hon på Jack. Jack misstar henne för sin blind date Jessica och istället för att förklara läget hänger Nancy bara med. Plötsligt är hon på någon annans dejt med en kille som hon verkligen tycker om. Bra, rolig och supergullig!
 
 
Pressrum hos Mynewsdesk: Jag tänkte förresten tipsa om Eminents blogg, där jag nu senast skrev om varför det är bra att ha ett pressrum hos Mynewsdesk. Om ni nu undrar vad Mynewsdesk är och varför man skall ha ett sådant så är det bara att läsa HÄR. Om ni är lite mer intresserade av vad jag gör på jobbet så får ni gärna följa Eminentreklambyra på Instagram!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0