Fuerteventura: Första dagen.

Okej, jag tänkte att vi skulle gå igenom hur första dagen nere på Fuerteventura såg ut! Vi tåg flyget supertidigt på morgonen och lämnade lägenheten vid 03.15. Vid 14-tiden anlände vi till Fuerteventura. Ön är kanske inte världens roligaste och eftersom det är en vulkanö så är naturen kanske inte världens grönaste.
 
Vi blev upphämtade av buss vid flygplatsen och åkte till hotellet.
 
Där fick vi våra rum, åt lunch och slängde oss direkt vid den ena poolen. Vi hade inte riktigt lärt oss då att det fanns två typer av pooler, en "tyst pool" och en "partypool". Första dagen hamnade vi vid den tysta poolen och höll typ på att skratta ihjäl oss av den pinsamma tystnaden.
 
Gulliga pojkvänner.
 
Hej från mina fötter! Vi brände oss nästan allihop redan första dagen. Därefter blev vi lite mer nogranna med att smörja in oss med solskyddskräm.
 
När vi kände oss klara vid poolen gick vi till våra rum för att göra oss i ordning. Det var cirka 30 grader varmt. Här är utsikten från vår balkong!
 
Vi gick in till Sarah och Niclas för att skåla i prosecco innan vi traskade ner till middagen.
 
Niclas.
 
Sarah hade köpt prosecco på taxfreen som smakade prima.
 
Så var det dags att äta. Maten överlag var sådär tycker jag. Men är den nästan inte alltid det när man väljer all inclusive? Frukosten var helt gudomligt god, lunchen var kass och middagen var liksom helt okej.
 
Fina Sarah.
 
Jag hamnade på bild, tänka sig! Måste. Klippa. Mitt. Hår.
 
Efter middagen högg jag in på efterrättsbuffén, som tyvärr också bara var helt okej. Huuur kan de få alla kakor att smaka likadant?
 
Gulliga Danis.
 
Niclas.
 
Efter middagen spelade vi air hockey, som blev vårt nya favoritspel under veckan. Man borde ha ett sådant hemma på balkongen tycker jag.
 
Sedan utforskade vi hotellet innan vi begav oss tillbaka till Sarah och Niclas rum och spelade kortspel. En utomordentlig förstadag!

Kommentarer
Postat av: M

Så mysigt!! :-D

2016-08-04 @ 17:33:49

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0