Tisdag.

Hejhej! Idag tänkte jag egentligen ge er ett lite mer ordentligt inlägg. Men tiden bara rann iväg från mig idag, så det får bli ett sådär halvroligt inlägg istället. I veckan tänkte jag i alla fall skriva om juni månads-bok och snaaart är det semester. Så. Himla. Skönt.

 

Ehm, så idag har det ju ösregnat. Kanske inte hela dagen, men i eftermiddag när jag skulle gå hem och hade inget annat än ballerinaskor på fötterna, DÅ skulle det såklart ösregna. Såhär glad var jag i hissen på väg upp till vår lägenhet.
 
Annars är jag allmänt gnällig och sjukis. Jag är fortfarande förkyld och har fått världens största munsår. Dessutom har jag haft problem med mina öron ett tag och idag gick jag äntligen till vårdcentralen och fick örondroppar. Tydligen är de irriterade och mina trumhinnor har "dragit sig inåt" så att jag ständigt har en lockkänsla. Nu skall jag alltså medicinera med örondroppar, nässpray och tryckutjämna (ni vet, hålla för näsan och blåsa) typ 15 gånger om dagen. Hoppas på att allt försvinner tills vi åker till Spanien!
 
Jag avslutar detta något deppiga inlägg med den här roliga meme'n. Haha, älskar den. Hoppas ni i alla fall har haft en fin tisdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0