Rebeckas babyshower.

I söndags gick jag upp tidigt och tog tåget ut till Gunnesbo för att åka hem till Rebeckas syster och föräldrar, vi skulle nämligen anordna en babyshower för Rebecka som skall få sin bebis snart, snart!
 
Jag och Rebbes lillasyster Malin åkte och handlade och sedan förberedde vi allting. Sara W och Neja kom också tidigare och hjälpte till. Vi hade lite knytkalas och Sara hade bakat en supergod kladdkaka, Neja cupcakes och Marica chokladbollar.
 
Rebbes mamma hade gjort två pannkakstårtor då det är Rebbes favorittårta. Så gulligt! Hon skrev "Bebbelino" på dem eftersom Rebbe brukar kalla sin bebis i magen för det.
 
Skoja så gott. Min favorithörna i buffén.
 
Bortsett från kakor hade vi inhandlat bullar och diverse pålägg och dricka.
 
Och frukt.
 
Tadaa.
 
Så började gästerna anlända. Vi samlades redan klockan 13 och Rebbe skulle inte bli ditlurad förrän klockan 14, så det passade bra.
 
Neja hade köpt superfina dekorationer.
 
Presentbord!
 
Neja och Edvin.
 
Rebbes svägerska, faster och kusin!
 
Vi väntade och väntade. Snart, snart kommer hon.
 
Och filmade såklart.
 
Och så plötsligt kom hon! Hennes sambo Johan hade lurat henne att de skulle på brunch och bara svänga inom Rebeckas förldrar för att hämta en trasig iPad. Men tji fick hon! Det är så roligt när man lyckas att överraska på riktigt.
 
Gullisen! Så förvånad <3
 
Vi alla hälsade och kramades.
 
Sedan var det dags att äta!
 
Colin och Edvin.
 
Efter maten var det dags att leka lite lekar. Vi började med "Gissa vem?". Alla hade tagit med sig en bebisbild på sig själva och sedan skulle Rebbe gissa vilket foto som tillhörde vem.
 
Det är himla klurigt, men Rebbe klarade alla! Galet.
 
Efter det lekte vi "namnleken". Gästerna delades in i lag och när jag sa till exempel "pojknamn som börjar på bokstaven A" skulle alla skriva ner så många namn på 60 sekunder som de kunde på bokstaven A. Det lag med flest namn vann.
 
Valter var så himla gullig och klarade sig helt själv. Bara satt och chillade, skrattade och tuggade på leksaker. Plutten <3
 
Nästa lek gick ut på att Rebbe skulle smaka på lite barnmat! Haha, detta var lagom populärt. Vi hade valt ut 3 olika barnmatsdesserter och sedan skulle hon gissa smaken.
 
Rebbe var duktig och gissade nästan rätt på de flesta. Men så svårt ju när ingredienserna är "katrinplommon, äpple och päron". Hur ska man kunna gissa rätt på alla ingredienser? Haha.
 
Neja hade gjort en jättefin bok där hon hade skrivit lite olika frågor som alla skulle fylla i och gissa vad de tror att bebisen är för kön, när den kommer, vikt och längd m.m.
 
Sedan var det dags att öppna presenter!
 
Ett hej från mig!
 
Sista aktiviteten var att gjuta av Rebbes mage! Rebbes kompis Rebecka A hade tagit med sig gips och Sofia, Alexandra och Rebecka A hjälpte henne att ta på och av gipset. Såhär fint blev resultatet! Därefter packade vi ihop våra saker och åkte hem. Nu längtar vi efter att bebbelino skall komma! Snart, snart.

Kommentarer
Postat av: Rebbe

Allt var så fint! Tusen tack! 💝😘

2016-06-25 @ 11:07:52

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?


Trackback
RSS 2.0