Skärtorsdagen.

I torsdags slutade jag jobbet klockan 14.30 och gick därefter direkt till affären för att handla mat till kvällen. Jag och Dan skulle ha några vänner över på påskmiddag! Jag bjöd på mimosas till fördrink.
 
Dukade bordet med gula servetter såklart.
 
Sedan anlände folket! Vi hade knytkalas och alla tog med sig något till påskbordet. Jag ansvarade bland annat för köttbullarna.
 
Till bordet hade vi Carro, Sarah H, Niclas, Sebastian, Christoffer, Dan, Philip och Emelie!
 
Dags att hugga in!
 
Vi körde en klassisk påskmiddag med ägg, sill och allt där till. Gott!
 
Efter middagen kom Lars och Lina och då var det dags för lekar! I lägenheten hade jag gömt 12 påskägg och alla fick leta upp vars ett ägg. De var helt galet snabba och trots att jag hade gömt äggen på knixiga ställen som i byråer och i krukor, så hittade alla sina ägg på typ 30 sekunder. Galet!
 
Så fick man öppna sina ägg och i tre av äggen hade jag lagt lappar där det stod "lagledare". Dessa utnämnda lagledare fick välja sina lag inför kvällens quiz. Carro, Sarah H och Dan blev lagledare!
 
Och så plockade vi undan maten och körde quiz! Här har vi de tre lagen. Kvällens quiz handlade självklart om påsken och lagen var väldigt duktiga. Sarahs lag fick nästan alla rätt! Galet.
 
Resten av kvällen spelade vi Cards Against Humanity.
 
Och sedan var det dags att sova. Älskade förövrigt Emelies taco-tröja! Haha. Alla borde äga en sådan. Bra början på påskledigheten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0