De senaste mobilbilderna.

Nu var det ett tag sedan vi kikade på mina senaste mobilbilder och jag har ju samlat på mig en del. Vi tittar!
 
En lördag skulle jag och Dan åka med Rebbe och Johan ut till Kågeröd. Vi åkte ut till Bunkeflo för att bli upphämtade och vid busshållsplatsen blommade rapsen för fullt.
 
På Valters dop! Ivan och Valter.
 
Förrförra söndagen gick jag upp supertidigt för att åka till Jönköping och jobba lite. Här har vi Lund i gryningen!
 
Jag var sååå himla trött den dagen men jobbade ändå på. Eminents kund skulle ha en monter på Elmias mässa i Jönköping och jag och min chef var uppe och hjälpte till att fixa i ordning. Jag var ungefär den enda tjejen i en lokal full av byggarbetare. Det bästa var att man hade damernas toalett heeeelt för sig själv.
 
Här ser ni ungefär vad vi sysslade med! Det var ett jätteroligt projekt! Om ni vill se mer av vad jag gör på jobbet så kan ni följa @eminentreklambyra på instagram!
 
En måndag var jag i Lödde för att klippa min lugg och hälsa på mamma och pappa. Där blommade alla körsbärsträd.
 
På luncherna i veckorna brukar jag försöka ut och gå en rejäl runda. Här har vi en av promenadutsikterna!
 
När vi var på IKEA för någon vecka sedan fick denna blommiga tavla följa med mig hem. Nu hänger den fint i hallen.
 
Jag och Dan försöker göra det vårfint på vår balkong. Det går sådär, vi har inte så mycket möbler till vår gigantiska balkong. Men det tar sig i alla fall! 
 
I fredags hade vi grillkväll som ni vet. Här är en boyband-bild som får symbolisera den kvällen.
 
I lördags hade vi vår årliga Eurovisionkväll hemma hos Carro. Alla tar med något ät- eller drickbart som skall symbolisera ett land som deltar i Eurovision. Men mer om den kvällen i ett annat inlägg! 
 
Till sommaren vill jag att vår balkong ska vara fylld med växter. Än så länge har vi bara två lavendelväxter och ett citronträd. Alltid något! De får dock vara inne i vardagsrummet för tillfället eftersom det fortfarande är ganska kallt ute. 
 
Sam brukar alltid skissa så fina saker. Igår skissade han mitt namn som jag klippte ut och har nu som prydnad på mitt skrivbord! 
 
Igår fick vi dessutom gratis sallad och smoothie från Juice n' more som ville göra lite reklam! Bara sådär! Jag valde sallad med kyckling och fetaost och mango dream-smoothien.
 
En styck Isa som gärna vill gå ut på balkongen men inte får. 
 
 Idag såg jag ut såhär på jobbet! Har använt dessa svarta jegginsen hela veckan hittills. Jag älskar dem. De är från Gina Tricot och modellen heter Molly. De har hög midja, är supermjuka och finns i tusen färger. Tänkte att jag skulle köpa ett par lite ljusare nu till sommaren.
 
Och så kommer vi till något som är jobbigt. När jag var 8 år gammal fick jag en katt av min mamma och pappa. Jag döpte henne till Zoegas och har haft henne sedan dess. Ni som känner mig (och som har följt mig här på bloggen länge) vet att hon bodde hos mig i min och Dans första lägenhet i Kävlinge, men var tvungen att flytta hem till mamma och pappa igen när vi flyttade till Lödde då hon inte trivdes med att inte kunna gå ut. I fredags var vi tvungna att avliva henne. Hon blev 18 år gammal och kroppen orkade liksom inte längre. Hon hade njursvikt och var för gammal för att operera. Så hon fick somna in och jag grät hela fredagen. Här är den sista bilden som mamma tog på oss. <3 Finaste, finaste kisen.
 
Här är en bild på Zoegas från år 2010. Jag och Dan klädde henne i tomteluva och gjorde sedan ett julkort av bilden. Haha, stackars katt <3 <3

Kommentarer
Postat av: M

Lilla Kisan!! Usch ja, de var ingen rolig fredag! Puss <3

2016-05-19 @ 09:09:34
Postat av: M

Ska vara "det var ingen rolig fredag" inte de!! ;-)

2016-05-19 @ 09:11:00

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0