Remember Sunday.

Hej hörrni! Här kommer ett filmtips! På Netflix kan man hitta filmen Remember Sunday som är en urmysig romcom.
 
Filmen handlar om Gus som har varit med om en bilolycka och förlorat sitt närminne. Han minns allt som hände innan olyckan, men inte åren efter. Hans förlorar allt varje kväll när han somnar och får börja om dagen efter på nytt.
 
Till hjälp har hans syster Lucy satt upp ett system som skall hjälpa honom. Gus skriver en massa post-its som förklarar var saker ligger i hans lägenhet och han spelar in allt som händer på en diktafon som han sedan varje kväll skriver av i sin dator. På så sätt kan han hela tiden läsa sig till vad som hänt, vilka personer han har träffat och vad för schema han har.
 
En dag träffar han Molly som jobbar på ett café. Han springer därefter in i henne några dagar senare, men han kommer inte ihåg henne. Men efter många om och men bjuder han ut henne, utan att hon vet om hans tillstånd.
 
Men hur ska Gus komma ihåg henne? Han spelar in alla deras samtal, skriver upp små post-its om henne och klistrar upp en bild på henne på sin badrumsspegel. Men räcker det?
 
Frustrationen växer och Gus vill bara ha tillbaka sitt närminne.
 
Remember Sunday är kanske en ganska cheesy film, men jag tyckte att den var väldigt gullig och mysig. Den förgyllde i alla fall min söndagkväll!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Vilken fin blogg

2016-05-29 @ 23:51:53

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0