Vecka 18.

God morgon på er alla! Hoppas ni hade en fin helg. Det hade jag. Vi börjar som vanligt med veckans schema.
 
Måndag: Idag kommer Game of Thrones ut igen! WOHO! Så det skall vi såklart se. Annars skall jag springa efter jobbet. Tänkte att jag skulle sätta igång med min löpning ordentligt nu. Det har ju inte varit jättekul väder nu på ett par veckor. Så hoppas att det fina vädret håller i sig nu. Idag är det förresten Vårruset här i Malmö, men jag skall inte springa i år då vi inte fick ihop något lag :/ Jag får springa 5 kilometer i Västra Hamnen istället.
 
Tisdag: På tisdag har jag pilates efter jobbet.
 
Onsdag: På onsdag är det ju typ "lillfredag", eftersom det är röd dag på torsdag och jag är ledig. Jag slutar klockan 15 på jobbet och klockan 17.30 skall jag och Sarah H på en gospelkonsert på Amiralen här i Malmö. Ska bli superkul!
 
Torsdag: Kristi himmelfärdsdag - röd dag och alltså ledig! Woho! Jag och Dan skall fixa lite här hemma. Vi skall göra balkongen sommarredo, tvätta fönster och städa. Och sedan bara ta det lungt. Förhoppningsvis är det fint väder!
 
Fredag: Först jobb igen och sedan på kvällen skall vi hem till Lars och Lina på middag. Skall bli mysigt!
 
Lördag: På lördag är det dags för Valters dop i Kågeröd! Lillplutten har blivit så stor redan. På kvällen skall vi vara hemma hos Neja och Robin och umgås med alla. <3
 
Söndag: Inget planerat! Helt galet. Det är ju en ganska upptagen vecka, så det skall bli skönt att ta det lugnt hemma.
 
Nu kör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0