Serietips!

Nu när det är så mörkt och kallt ute hänger jag ganska mycket framför TV:n. Därför kommer här ett skepp lastat med ett par serietips!
 
Divorce: Divorce är en ny HBO-serie med Sarah Jessica Parker i huvudrollen. Jag gillar den här jättemycket! Kanske just för att jag tycker om Sarah Jessica Parker, men tycker att i seriens misär finns en stänk komiska repliker och händelser. Den handlar i alla fall (som ni förstår) om Frances och Robert som en dag bestämmer sig för att skilja sig och hur de helskinnade skall ta sig genom det.
 
Easy: Easy är en ny Netflix-serie där varje avsnitt handlar om nya personer och nya situationer, men berättelserna går ändå mer eller mindre ihop ju längre in i säsongen man kommer. Kort och gott handlar serien om sex. Vi får följa småbarnsföräldrarna som inte har haft sex på flera månader, de två tjejerna som träffas på en klubb och inleder ett förhållande, och paret som letar efter den ultimata tjejen att ha trekant med. Ja, ni hör ju. Kan ju inte vara annat än intressant. Dessutom är det  många kända skådespelare med såsom Malin Åkerman, Orlando Bloom, Jake Johnson och Dave Franco!
 
Westworld: "Har ni sett HBO's nya serie Westworld?" frågade Neja mig och nix, det hade vi inte! Jag och Dan nästan slängde oss på HBO-appen i telefonen och tittade på första avsnittet. Jisses, och sedan var vi fast. Den är väldigt spännande och man känner hur den byggs upp för varje avsnitt som går, precis som HBO-serier brukar göra. Kort förklarat handlar den om att ett par affärsmän har skapat en alternativ nöjespark med vilda västern-tema. Här har man stoppat in robotar som ser ut precis som riktiga människor och har sina egna historier. Hit åker sedan gäster som vill leva ut sina fantasier. Den är otroligt vackert gjord. Se, se, se!
 
White Collar: En annan serie som man kan hitta på Netflix är White Collar! Den har jag mest som mysig, "ha på i bakgrunden medan jag bloggar"-serie. Den handlar om Neal Caffrey som är en konsttjuv och som sluter ett avtal med FBI för att fånga in andra konsttjuvar, samtidigt letar han efter sin flickvän Kate som har försvunnit. Tips om man vill ha något mysigt men ändå lite spännande att titta på.
 
Det var alla serietips den här gången!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0