Vecka 45.

Gooood morgon! Rise and shine people! Gud så taggad jag är på måndag efter att bara ha slappat i soffan hela helgen. Det behövdes, men nu kör vi. Vi börjar som vanligt med att titta på veckans schema.
 
Måndag: Idag efter jobbet skall jag till Emporia och träna med Niclas. Vi kör Sprint (intensiv spinning) i 30 minuter. Är alltid helt slut efter det passet och håller bokstavligt talat på att kräka när instruktörerna ställer sig bredvid en och skriker "FORTARE!!". Härligt måndagspass med andra ord!
 
Tisdag och onsdag: Inget inplanerat. Vara hemma eller kanske gå lite på stan efter jobbet, göra det jag känner för. Blogga kanske?
 
Torsdag: På torsdag är det ett sprint-pass till efter jobbet!
 
Fredag: På fredagkväll. skall jag och Dan bara ta det lugnt hemma, äta något gott och titta på TV-serier. Jag planerar att somna i soffan innan klockan tolv.
 
Lördag: På lördag kommer Sara, Neja och Rebbe hit! Vi skall ha tjejmiddag och bara umgås. Det var längesedan och skall bli så mysigt och roligt! 
 
Söndag: Fars dag! Vi har inte riktigt bestämt än vad vi skall göra, men något med familjen. Det var ett tag sedan vi träffades nu och det skall bli mysigt. Saknar lillebror Carl i Piteå massor :(
 
En fin vecka tycker jag. Har ni något särskilt inbokat?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0