Mina senaste mobilbilder.

Jag tänkte att vi skulle kika på några bilder jag har sparat i min telefon! Det var ett tag sedan nu.
 
En dag hängde jag på jobbet i en av mina superrosa blusar och drack en matchande celsius. Min favoritcelsius är Hallon/Acai, den är jättegod.
 
Jag provade en fin sammetsklänning på MQ för ett par veckor sedan. Funderade på om den skulle få följa med till London, men den fick snällt stanna kvar i affären. (Lägg märke till strumporna, haha)
 
Den här hittade jag i mitt instagramflöde en passande måndag.
 
Och hittade även denna samma måndag. Haha.
Som att universum talade om för mig att suck it up och gå vidare.
 
Vi har köpt en ny klösbräda till katterna med ett litet krypin som de kan mysa i. En morgon hittade jag och Dan Nima där. Hon ser lagom glad ut, men tror att hon trivdes ändå.
 
Annars har jag satsat hårt på spinningen på sistone. Det är så kallt att springa ute nu och styrketräning är tråkigt, så spinning har varit min räddning. Jag tycker det är så skönt att konditionsträna, jag gör av med så mycket överskottsenergi då.
 
Haha, tyckte den här var så rolig.
 
 Förra veckan var jag helt svartklädd en dag. Tycker att det är så fint med svart, speciellt nu på hösten.
 
 En annan dag var jag lite mer färgglad på jobbet och matchade möblemanget med min klänning.
 
Oh, det är mörkt nu när man vaknar på morgonen. Visst är det hemskt? Känns som man går upp mitt i natten. Jag tycker om hösten och vintern, men måste det vara mörkt jämt?
 
 Vi ska snart ha vår halloweenfest och när jag letade efter en utklädnad hittade jag den här Darth Vader-dräkten till hundar! Jag skickade den direkt till mina syskon och frågade varför vi inte har en hund. Tror ni att man kan få på Nima den här?
 
 Dan drack en rolig öl i helgen som hette "Hello my name is Ingrid". Tyckte det var kul eftersom min kollega heter Ingrid och hon borde ju verkligen dricka den här ölen.
 
 Jag provade den senaste Lussekatt-propuddingen härom dagen. Jag tycker om saffran, men tyckte väl att den här var sådär. Som de andra proteinpuddingarna smakar de ganska syntetiskt.
 
 En filosoferande Isa i köksfönstret.
 
 I söndags var jag ute och gick en långrunda längs med vattnet här i Västra Hamnen. Träden är så fina nu när löven är gula, orangea och röda. Hösten har varit ganska fin hittills tycker jag.
 
Pjuh! Det var mina senaste mobilbilder!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0