Vecka 44.

Hej på er! Hoppas ni har haft en bra helg. Min har varit jättemysig med lagom mycket inplanerat. Jag kommer att gå igenom den senare i olika inlägg. Den här veckan har jag egentligen inte så mycket inbokat, men det är massor med planering som skall göras till vår halloweenfest på fredag! Gud så roligt det ska bli. Vi börjar i alla fall den här dagen med att titta på veckans schema!
 
Måndag: Idag skall jag först på spinning efter jobbet och sedan hem, äta mat och titta på måndagens bästa serier: The Walking Dead och Westworld. Det är ju kul med måndag nu när de två serierna finns.
 
Tisdag - Onsdag: Jag slår ihop dessa dagar. Jag har inget planerat mer än att fixa och trixa till vår halloweenfest. Det är snacks som skall inhandlas, bålrecept som ska trixas med och dekorationer som skall fixas. Spännande!
 
Torsdag: På torsdageftermiddag håller jag faktiskt helg eftersom jag har tagit ledigt på fredag. Då skall jag först på spinning och sedan skall det fixas ännu mer inför halloweenfesten.
 
Fredag: På morgonen hämtar jag och Jaana nycklarna till lokalen vi skall vara i och sedan börjas det pyntas och dekoreras! På kvällen klockan 19.00 drar festen igång! Ska bli så kul!!
 
Lördag: Vara bakiiiis och bara ta det lugnt. Städning av lokalen tar vi på natten innan vi går hem!
 
Söndag: Inget inplanerat. Så skönt!
 
Vilken rolig vecka det kommer bli! Nu kör vi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0