Tillbaka till vardagen.

Hej på er! Har ni haft en bra dag? Min dag har varit jättebra! Jag har varit oerhört pigg och har fått hur mycket som helst gjort på jobbet. Härligt när det är så! 

 

Min kollega Sara tog den här bilden på mig på jobbet idag. Vi har lite flexibla arbetsplatser. Alltså vi har alla vars ett skrivbord, men sedan finns det lite olika utrymmen här och där som man kan sätta sig och få jobba ostört. Som till exempel den här fåtöljen! Jag älskar den. Det känns som man sitter i en egen liten kuvös och är helt innestängd, fast ändå tillgänglig. Det är dock inte superergonomiskt och man får ont i nacken efter ett tag, men man kan inte få allt. Haha.
 
Jag har ju börjat träna på gym igen nu när min löpsäsong är över. Igår var jag på spinning och blev såhär svettig och idag var jag på pilates. Har ni testat pilates? Det är ju helt sjukt jobbigt. En massa konstiga övningar och ställningar där man styrketränar med sin egen kroppsvikt. Jag kommer verkligen ha träningsvärk imorgon.
 
Det har varit en finfin tisdag. Efter jobbet åt jag och Dan tacos och hela kvällen har jag tittat på Gilmore Girls. Jag tycker faktiskt det är ganska skönt att vardagen och rutinerna är tillbaka!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0