Vecka 37.

God morgon och glad måndag! Åh, det är redan vecka 37?! Veckorna bara springer förbi. Hoppas ni har haft en bra helg annars. Vi börjar som vanligt morgonen med veckans schema!
 
Måndag: Idag jobbar jag först 8.30-17 och sedan skall jag och Niclas på spinning. Inte vilket spinningpass som helst dessutom utan ett SPRINT-pass. Det varar bara i 30 minuter men skall vara helt galet intensivt. Spännande!
 
Tisdag: Jobbelijobb och sedan ett pilatespass.
 
Onsdag: På onsdag skall jag hem till mamma och pappa efter jobbet. Pappa ska iväg med jobbet, så jag och mamma skall ha girlsnight. Så mysigt!
 
Torsdag: På torsdag skall jag till tandläkaren redan klockan 07.40. Fy17. Men bra att gå till tandläkaren. Sedan jobbelijobb och därefter hänga hemma med Danis.
 
Fredag: På fredag skall Eminent ha after work på jobbet och när den är slut åker jag och Dan till Varberg. Vi är ett gäng som skall till Sarahs och Niclas stuga och det skall bli så mysigt!
 
Lördag och söndag: Varbergshäng med fina kompisar! Vi hoppas på fint väder och kommer spela sällskapsspel, dricka vin och äta god mat. Niclas fyller dessutom år i veckan och det skall firas! På söndag åker vi hem.
 
Hur ser er vecka ut? Hoppas den blir fin!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0