Häng med på min torsdag.

Så i torsdags tänkte jag "Idag skall jag dokumentera hela min dag! Så rolig!". Men sedan blev det inte alls intressant? Men nu har jag ju gjort mig mödan att ta en massa bilder, så ni får hänga med ändå. Såhär såg jag ut i alla fall! Blus från Odd Mollys rea och byxor från Gina Tricot.
 
Min spegel sa att jag var fin. Tack, tack.
 
Klockan 8 traskade jag bort till Media Evolution City då jag hade bokat massage där. Min rygg behövdes verkligen knådas, var så stel.
 
Och sedan vidare till jobbet! Jag jobbar i huset med den stora blå skylten "ICOPAL".
 
Jag börjar alltid min dag med att göra te och gå igenom mailen.
 
Och här är en bild från eftermiddagen, haha. Kan ju liksom inte fotografera vad jag gör på jobbet. Men vill ni hänga med lite mer så kan ni kika på ID Kommunikations instagram.
 
Klockan 17 mötte jag upp den här pärlan! I torsdags hade affärerna i city massvis med erbjudande och jag och Carro skulle fynda lite.
 
Hängde på MQ lite bland annat, men mest vid godisbordet.
 
Efter att ha handlat två skjortor och en blus på Gina så kände vi oss ganska klara för kvällen och det var dags att gå hem igen.
 
Hemma i VH!
 
Kom hem till färdiglagad middag. Det blev råris och typ tonfiskgryta? Vet liksom inte hur man ska förklara det, men tonfisk i cremefraiche som man liksom steker. Haha. Gott är det i alla fall!
 
Sen hängde jag i soffan med Isa och Dan resten av kvällen och så var min torsdag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0