Vecka 15.

 
God morgon på er och glad måndag! Så konstigt att det redan är vecka 15 och påsk den här veckan? Känns som att tiden bara springer förbi. Jag har haft en jättebra och lugn helg. Jag blev sjuk fredagkväll och låg hemma hela lördagen, men i söndags tog jag mig i kragen igen. Så skönt att det inte blev något långrandigt den här gången, orkar inte vara sjuk. Vi tar som vanligt och börjar den här måndagen med veckans schema!
 
Måndag: Idag skall jag på spinning efter jobbet. Jag vet att det egentligen inte är så bra med tanke på att jag var sjuk i helgen, men jag mår verkligen bra nu. Är inte det minsta förkyld eller hängig. Dessutom orkar jag inte lägga energi på det. Jag har haft sådan otur med sjukdomar den här våren så jag tänker bara låtsas som ingenting nu. Vi får väl se hur det går.
 
Tisdag: På tisdag efter jobbet skall jag och min pappa till IKEA för att hämta hem vårt balkongmöblemang!! Äntligen! Vi kunde inte sitta utomhus och äta alls förra sommaren, men nu har vi äntligen ett bord och sex stolar. Woho!
 
Onsdag: På onsdag skall jag på yoga efter jobbet. Härligt! Älskar yoga, mår alltid så bra efter jag gått på det.
 
Torsdag: På torsdag är det Skärtorsdag och då slutar vi redan klockan 15 på jobbet. Sedan skall jag hem och fixa i ordning inför påskmiddagen vi skall ha. Kompisar kommer över och vi skall hänga lite. Ska bli supermysigt.
 
Fredag: Långfredag! Då skall vi hem till Des och Micke och ha påskhäng där! Ska också bli superkul och mysigt.
 
Lördag: Påskafton! Påsken överlag brukar vara ganska busy för mig och Dan. Det är alltid ganska mycket vi ska iväg på. På lördag skall vi hem till mamma och pappa på påskmiddag. Ska bli så mysigt att vara med familjen lite, det var alldeles för längesedan.
 
Söndag: Påskdagen. Inget planerat! Tänka sig, helt galet. En hel dag den här veckan där vi inte har något planerat? Crazy. Kommer säkert äta godis i soffan och titta på en bra film. Låter super.
 
Har ni några spännande planer inför påsk?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0