Vecka 17.

God morgon! Jag ber om ursäkt för mitt väldigt dåliga bloggande i helgen. Jag har haft massor med kul, vilket vi skall kika på senare. Den här veckan har jag liksom inte så många saker inplanerade på specifika tidpunkter eller dagar. Dock har jag en del grejer jag vill få gjort, så veckans schema kommer att se lite annorlunda ut:
 
- Idag skall jag i alla fall träffa Carro efter jobbet. Vi skall ta en kaffe och strosa i stan lite.
 
- I veckan har jag annars tänkt fokusera på min löpning och därför varken gå på yoga eller spinning. Den 2 maj skall jag springa Vårruset här i Malmö med jobbet och känner att jag behöver träna upp min kondition lite mer.
 
- Jag och Dan har köpt balkongmöbler som för tillfället ligger i sina kartonger vårt vardagsrum, så de skall vi såklart skruva ihop och ställa på sin plats.
 
- På torsdag har Gina Tricot på Storgatan ett event med 25% rabatt på hela sortimentet, och jag måste SÅKLART gå dit och kika lite. Har spanat in ett par mom jeans jag gillar.
 
- Jag tänkte försöka lägga ner lite mer tid och energi på att laga middag. Jag och Dan har varit så dåliga med det på sistone. Jag tycker ju det är roligt att laga mat och testa nya recept, man skall bara ha tid och ork liksom.
 
- På söndag är det Valborgmässoafton! Den skall vi fira med middag hemma hos Carro och Johan. Skall bli supermysigt!
 
Mja, det är ungefär det som den här veckan kommer att innehålla. Förutom jobb då. Har massor med roliga saker som händer på jobbet den här veckan också! Men nu håller vi måndag. Trevlig dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0