Onsdag

Hej! Här kommer snuttar av min onsdag. Jag tänkte egentligen fotografera ganska mycket av min dag idag, men det blir liksom aldrig riktigt så. Jag glömmer alltid bort det eller så har jag för många bilder i mobilen så kameran vägrar att starta. Oh, well. Här är i alla fall en bild från imorse när jag anlände till jobbet.
 
På lunchen cyklade jag ner till Davidshallstorg för att köpa strumpbyxor på Liebling. De har tydligen sjukt bra, hållbara och täckande strumpbyxor med hög midja. Jag köpte ett par för att prova, får se vad jag tycker. Davidshall är sååå fint, lommigt och pastelligt. Vill bo där. Jag cyklade sedan vidare genom stan för att köpa ett par julklappar innan min lunch var slut. Man hinner mycket på en timme!
 
Vi har en så mysig soffhörna på jobbet där jag ibland sätter mig om jag ska läsa eller skriva något, eller om jag bara behöver miljöombyte. Så där hängde jag lite nu på eftermiddagen.
 
Vid 17 cyklade jag ner till stan (genom ösregn) och mötte upp Dan och Niclas för att gå på bio. Det var ju premiär för den nya Star Wars-filmen och den skulle vi såklart se. Jag gillade den väldigt mycket! Det var en bra handling och den var spännande genom hela filmen. Har ni sett den? Vad tyckte ni?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0