Vecka 50.

Vecka 49 är förbi och det är dags för vecka 50. Nu är det verkligen inte många veckor kvar på året och det är bara två veckor till julafton. Det ska bli så mysigt. Bara äta massor med mat, vara ledig, dricka bubbel, hänga med nära och kära. Himla fint alltså. Men innan vi blir jullediga ska vi jobba två veckor till, sista rycket för i år hörni. Nu kör vi!
 
Såhär kommer den här veckan att se ut.
 
Måndag: Idag ska jag faktiskt på spinning för första gången på två veckor. Jag har ju varit sjuk och förkyld, men nu skiter jag i det. Jag ska banne mig på spinning. Ikväll ska jag och Dan dessutom köpa en julgran! Yey!
 
Tisdag: Imorgon efter jobbet ska jag möta upp min lillebror på stan. Vi ska handla de sista julklapparna. Jag är nästan klar, så ska bli skönt att checka av de sista! Sen hem och chilla, skönt.
 
Onsdag: PÅ ONSDAG ÄR DET PREMIÄR AV DEN SENASTE STAR WARS-FILMEN!! Om jag behövde skriva det i versaler? Eh, ja. Så pepp på detta. Jag, Dan och Niclas ska se filmen runt 19-tiden. Ska ni se den?
 
Torsdag: På torsdag har vi jullunch med jobbet, så mysigt! På kvällen ska jag träffa min vän Emma och promenixa.
 
Fredag: På fredag är planerna än så länge inte helt satta. Det vankas tjejkväll, men vi får se! Det kanske blir en myskväll hemma istället.
 
Lördag: Till helgen ska jag sooova och sen ska jag och Dan på julbord i Kågeröd på lördag. Vi ska hem till Linnéa och Robin, äta julmat och bara mysa!
 
Söndag: På söndag har vi inga stora planer. Vi ska städa, julpynta lite mer och sedan julbaka!
 
Ändå en rätt uppbokad vecka, men det ska bli kul! Har ni något kul inplanerat i veckan?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0