Vecka 8

Hej på er och välkommen vecka 8! Har ni haft en bra helg? Min har varit toppen! Fredagen var lugn och skön med tacos och TV-serier. I lördags var vi hemma hos Des och Micke (bilder kommer) och igår tittade jag och Dan på fyra filmer på raken och rörde oss knappt ur fläcken mer än ner till Netto för att handla. Så mysig helg!
 
Nu är det dock ny vecka att ta tag i. Det är dessutom min födelsedagsvecka (ja, jag får hela veckan) och det ska fixas och donas lite inför det. Häng med så kikar vi!
 
Måndag: Idag har jag inget särskilt planerat efter jobbet mer än att jag skall på spinning för första gången på evigheter. Är så opepp på träning för tillfället, men det är bara att bita ihop! Jag mår ju bra av det egentligen.
 
Tisdag: Efter jobbet har jag Pilates mellan 17 och 18.
 
Onsdag: På onsdag skall jag handla lite grejer inför min födelsedagshelg, lite dekorationer och sådär. Annars inget.
 
Torsdag: På torsdag fortsätter födelsedagsplanerandet men klämmer in ett yogapass klockan 18-19 också.
 
Fredag: På fredag är min första firdag! Då jobbar jag först halvdag och sedan kommer min familj + mormor hem till oss klockan 18 för lite fördrink och snacks, sedan kommer vi att gå bort till Vespa i Västra Hamnen och äta. Så mysigt det skall bli!
 
Lördag: På lördag skall jag ha födelsedagsfest och alla snälla och fina personer kommer hem till mig och firar. Så kul!
 
Söndag: JAG FYLLER 27! Wiho! På söndag är min faktiska födelsedag och klockan 14 kommer Dans föräldrar hem till oss på tårta. På kvällen skall vi gå på bio och se La La Land <3
 
Vilken vecka va! Man kan inte bli annat än exalterad. Hur kommer er vecka att se ut? Har ni något särskilt inplanerat?

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0