Onsdagslänkar.

Hej på er! Hoppas ni har haft en fin onsdag. Min har varit bra, jag bytte mitt bodypump-pass mot en promenad istället. Ibland blir det bara bättre så. Jag tänkte att ni denna onsdag skall få ta del av några saker som jag tycker är extra fint. Man behöver sådant just nu, i en värld som är lite för mörk - både politiskt och årstidsmässigt.
 
 
Sedan Trump blev vald till president så har jag tagit alla mina politiska åsikter och rullat ihop till en boll, placerat den någonstans innanför bröstkorgen. För jag orkade inte mer. Jag tryckte på, jag hade hetsiga diskussioner med folk som inte höll med mig och höll alla tummar och tår för att Hillary skulle vinna. Men så blev det inte, och jag orkade inte längre bita ifrån när jag hörde sexistiska (eller rasistiska) kommentarer. Det gjorde för ont. Det gör fortfarande så ont att leva i en värld som är såhär orättvis och det enda som händer när man höjer sin röst är att man blir placerad i ett "arg feminist"-fack. Så jag stack huvudet i sanden, för det gjorde mindre ont. Men så läste jag det här SUPERBRA inlägget på Sandra Beijers blogg och tittade på alla bilderna från Women's March i Washington. Det är det här det handlar om. Jag är så glad över att jag har gjort valet att ständigt försöka omringa mig med människor med liknande synsätt. De gör mig så kloka och kämpar med mig (och för mig) när jag själv inte orkar <3
 
 
Och så över till något helt annat! Har ni sett den här reklamen byrån Åkestam Holst tog fram till IKEA? Den är i och för sig någon månad gammal nu, men den är ju helt genialisk tycker jag. De har döpt produkter och möbler till ganska vanliga vardagsproblem som folk oftast brukar googla på. Som att "Han kan inte säga att han älskar mig" heter den här skrivtavlan (så att han kan skriva det, istället för att säga det) och när man googlar just den meningen dyker den här produkten upp. Kul grej! HÄR läser ni Resumés artikel om saken.
 
 
Och nu till något som jag personligen tycker är väldigt roligt, Thomas Stenström kommer till KB här i Malmö! Jag såg honom våren 2015 i Lund och tycker att han är jättebra live. Tips, tips till alla ni som också gillar honom. HÄR kan ni köpa biljetter.

Kommentarer

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0