Söndag i London och Carolines födelsedag.

Jag tänkte att vi skulle fira den här fredagen med mina sista bilder från London! På söndagen var det ju 1:a januari och vi var ganska trötta. På dagen gick vi mest på stan och på Harrods, och på kvällen skulle vi fira Caroline som fyllde år! Så roligt att få fira den i London! Carro hade tittat ut en fin bar och restaurang som låg i närheten av vårt hotell.
 
Där bryggde de sin egen öl!
 
1:a januari-gänget! Förutom Dan som redan har sprungit till baren för att köpa öl.
 
Lite i åtta fick vi vårt bord och slog oss ner.
 
Min kamera gillade inte riktigt i lokalens ljus, vilket resulterade i en del suddiga bilder. Men här är Niclas och Dan, hejhej.
 
Eftersom det var söndag hade de söndagsstek! Mums. Dock var jag mer sugen på fish and chips. Man måste ju ha ätit det en gång i London i alla fall.
 
Så det fick det bli! Världens största fisk typ. Jättegott var det i all fall!
 
Sedan gick vi tillbaka till hotellet, spelade lite kort och drack lite drinkar. Vid 12-tiden var det dags att gå upp på rummet och packa, och så var söndagen och Carolines födelsedag i London slut. Dagen efter gick vi först på stan och åkte sedan hem till Sverige igen. Så tråkigt, hade velat ha i alla fall två dagar till i London. Det var verkligen en så rolig, spännande och händelesrik resa. Är så glad över att jag får hänga med detta gäng! <3

Kommentarer
Postat av: M

Tiden går fort när man har roligt! Mysigt verkar ni ha haft! :-) Puss <3

2017-01-16 @ 08:25:11

Kommentera inlägget här


Kom ihåg mig?






Trackback
RSS 2.0